Free cookie consent management tool by TermsFeed

20 NOV 2023

Swegreen Vinner Första IKANO Sustainability Award priset!

Vi är också glada att meddela att Swegreen har blivit hedrade med det prestigefyllda IKANO Sustainability Award. Prisceremonin, som hölls förra veckan, markerade det första året för detta ansedda erkännande, och vi känner oss ödmjuka över att vara valda av IKANO bland alla deras partners och kunder.

Anja Sundstén, Head of Commercial B2B på IKANO, delade sina tankar om detta betydelsefulla tillfälle: "Det är med glädje och stolthet som vi tilldelar vårt nyaste och kanske viktigaste pris till Swegreen AB." Detta pris är ett bevis på Swegreens revolutionerande påverkan på branschen, med förändringar som erbjuder ett hållbart alternativ inom livsmedelsproduktion. En banbrytande teknologi med en anmärkningsvärd 99% minskning av vattenanvändningen jämfört med konventionellt jordbruk, som också eliminerar behovet av bekämpningsmedel och behovet av transporter till butiker. För att inte tala om den otroliga smaken på grönsakerna och örterna.

IKANO Bank, vår värderade partner, har varit instrumentell i att stödja vår mission för en hållbar framtid. IKANO tillhandahåller finansieringslösningar för Swegreens in-store odlingsenheter i Sverige, vilket förstärker betydelsen av vårt samarbete för att främja den innovativa servicemodellen inom livsmedelsbranschen.

Vi utökar vårt hjärtliga tack till IKANO för att ha erkänt vårt engagemang för innovation och hållbarhet!

För mer information, kontakta
Pierre Mohlin
CEO, SweGreen AB
070 815 56 78
pierre.mohlin@swegreen.se