Freja

Freja är vår största odling och här produceras det ca 450 st grödor (sallader & örter) varje dag och detta på en yta av ca 60m2. Genom att sätta upp en egen odling så erbjuder du dina kunder de klimatsmartaste grödorna (sallader & örter) som går att få i din butik/restaurang. Ni sår och skördar själva och vi utbildar och hjälper er genom alla moment. Tillsammans bestämmer vi vad ni vill skörda varje dag, året om. Kunder får dagsfärska och nyskördade, obesprutade grödor varje dag, helt utan transporter. Vill du veta mer om framtidens klimatsmarta sätt att odla, tveka inte att höra av dig, vi berätta gärna mer för dig!

Vill du veta mer om Freja?
Kontakta oss på: pierre.mohlin@swegreen.se

Elsa

Elsa är vår näst största odling och här produceras det fram ca 300 st grödor (sallader & örter) varje dag och den tar upp en yta på ca 45m2. Genom att sätta upp en odling så erbjuder du dina kunder de klimat smartaste grödorna (sallader & örter) i din butik/ restaurang och du sår och skördar själv men vi utbildar och hjälper dig genom alla moment och du bestämmer själv vad du vill skörda varje dag. Dina kunder får dagsfärska och nyskördade grödor varje dag och det utan några transporter och de är såklart helt obesprutade. Vill du veta lite mer om det här framtida klimatsmarta sättet att odla så tveka inte på att höra av dig så kan vi berätta mer för dig!

Vill du veta mer om Elsa?
Kontakta oss på: pierre.mohlin@swegreen.se

Saga

Saga är vår senaste odling och den är framtagen för butik och restauranger som inte har en yta på 45-60m2 för en odling men som ändå vill ha en egen hållbar odling i butiken. Saga finns i tre olika storlekar och den minsta Small är 5,6 m lång och ger 68 st grödor (sallader & örter) /dag, Medium är 7,4 m lång och ger 89 st/dag och Large är 9,2 m lång och 116 st/dag och alla varianterna är lika breda 1,3 m och höjden är 2,5 m. I Saga får man en högteknologisk lösning och en mycket effektiv egen odling vilket ger dig möjligheten att erbjuda dina kunder klimatsmart odlade sallader och örter varje dag under året och den passar lika bra i en livsmedelsbutik som i en restaurang eller på ett hotell och signalerar ju väldigt tydligt att man tar ett stort ansvar i den gröna omställningen. Utöver att våra grödor är väldigt smakrika och färska och direkt från odlingen varje dag så har de inte transporterats och de är helt obesprutade och ger ett minimalt CO2 avtryck plus att odlingen ger mycket positiv uppmärksamhet där den står. Tveka inte på att höra av dig om du vill veta mer och odlingen kräver ingen investering och installationen går på en vecka och du betalar bara för överenskommen volym.

Vill du veta mer om Saga?
Kontakta oss på: pierre.mohlin@swegreen.se

Våra Swegreens

Våra grödor odlas med hjälp av vår svenska innovation. Därför har vi döpt dem till Swegreens. Ingen kan låta bli att äta, men alla kan påverka både klimatförändringarna och hälsan genom att välja vad vi äter. Att välja Swegreens innebär att vara med och rädda planeten samtidigt som du får mer näring.

Låt oss presentera några av våra smakrika Swegreens

Krispsallat

Grön Ekblad

Röd Ekblad

Lollo Bionda

Dill

Koriander

Mynta

Timjan

Basilika

Röd basilika

Kruspersilja